Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Předposlední "pokladový" koncert se konal v broumovském kostele sv. Petra a Pavla
banner

Předposlední "pokladový" koncert se konal v broumovském kostele sv. Petra a Pavla

René Herzán

Pondělí, 24. srpna 2020

Předposlední "pokladový" koncert se konal v broumovském kostele sv. Petra a Pavla

Barokní i moderní program zazněl na předposledním srpnovém koncertu festivalu Za poklady Broumovska 22. srpna 2020 v kostele sv. Petra a Pavla v Broumově v podání Pražského žesťového souboru a varhaníka Aleše Bárty.

Aktuální informace naleznou zájemci na webu www.zapoklady.cz nebo na facebookovém profilu festivalu.

Nad 15. ročníkem festivalu převzali osobní záštitu ministr kultury ČR Lubomír Zaorálek, kardinál Dominik Duka OP a víceletou záštitu převzal Královéhradecký kraj.

Hlavními partnery festivalu jsou Ministerstvo kultury ČR, Královéhradecký kraj, město Broumov a společnost MND. Významnými partnery jsou Hobra-Školník, Státní fond kultury ČR, Dobrovolný svazek obcí Broumovsko, Raiffeisen Leasing, Kasper a Wikov. Partnery festivalu jsou královéhradecká diecéze a místní farnosti, Benediktinské opatství sv. Václava v Broumově, Agentura pro rozvoj Broumovska, Podnikatelský klub Broumovska, Z-Trade, Region Broumovsko, Rakouské kulturní fórum, velvyslanectví Polska, společnost Petrof, penzion Jízdárna Hejtmánkovice a místní živnostníci a podnikatelé, kteří přebírají patronát nad koncerty ve svých obcích. Mediálními partnery 15. ročníku festivalu jsou Mall.tv, Radio Classic, Český rozhlas Hradec Králové, Klasikaplus.cz, Opera+, časopis Harmonie, PROPAMÁTKY, scéna.cz a Naše Broumovsko.

Foto Michal Bareš

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)