Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Předposlední srpnový víkend patřil Rockstocku
banner

Předposlední srpnový víkend patřil Rockstocku

Jitka Exnerová

Sobota, 26. srpna 2017

Předposlední srpnový víkend patřil Rockstocku

Předposlední srpnový víkend patřil v Broumově festivalu RockStock, který rozezněl dětské hřiště v sobotu 19. srpna. 

Během večera se vystřídalo pět kapel. Startovní pozice patříla tříčlenné skupině Vivian, která v současné době jede turné ke své nové desce. Kapela Temper celý svůj koncert natáčela a ze záznamu vznikne videoklip. Jako třetí se představila pardubická skupina Street Machine, která je na hudební scéně již 20 let a za dobu své existence vydala pět desek. Hrají vlastní českou tvorbu. Předposlední kapelu večera jste mohli slyšet na RockStocku i vloni. Po loňském úspěchu vystoupili opět Big Dog! Závěr patřil hudebnímu uskupení Wajnot?. Toto gymnaziální hudební těleso se dostalo do fáze, že studenti úspěšně odmaturovali, chystají se na vysoké školy, a tak budoucnost hudebního tělesa Wajnot? je nejistá...

Festival nebyl jen o muzice, ale i o ochutnávce sladkých a slaných výrobků od polských příhraničních partnerů. Letošní ročník se uskutečnil díky projektu Společně kulturní!, který je spolufinancován z prostředků Evropské unie prostřednictvím Fondu regionálního rozvoje a programu Interreg V-A Česká republika – Polsko. Projekt spojuje partnery město Broumov, Gminu Miejskou Nowa Ruda, Gminu Nowa Ruda a Gminu Radków. Budoucnost dalších dvou ročníků festivalu je tedy jistá!! A účast? Budeme se na vás těšit a doufat, že zase dorazíte.

Foto: Jan Záliš

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)