Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Přišlo jaro (i) na PSO
banner

Přišlo jaro (i) na PSO

PETRA ŠOTOLOVÁ, PSO

Pátek, 14. dubna 2017

Přišlo jaro (i) na PSO

Zimní koncerty po rodném kraji jsou úspěšně za námi! Jsme rádi, že bylo vždy plno a mohli jsme naši radost věnovat vám všem, kdo jste se zúčastnili. Díky anketě naší věrné moderátorky Lucky Peterkové jsme také zjistili, že velkou část publika tvořily nové tváře – obzvláště hodně jich přistálo v trutnovském sále UFFO. Děkujeme za energii, kterou jste nám v zimě dali a doufáme, že se nám ji podaří vrátit brzy zpět.

Nastává čas jara, kdy PSO nezahálí, natož aby se poddalo jarní únavě. Sice nás pár týdnů neuvidíte hrát, ale naplánovali jsme si intenzivní trénink v podobě nových skladeb, které připravujeme na další roční období.

A teď trochu z našeho soukromí, které moderátorka Lucka na koncertech ráda otevírá a zmiňuje. Možná vás někdy napadla myšlenka, jak se v PSO vybírají skladby. Tak si na to pojďme trochu posvítit! Kdokoliv z nás PSáků má možnost navrhnout skladbu, kterou chce hrát, a pak se hromadně odhlasuje, které skladby se nám líbí nejvíce. Dále je to už v rukách naší mámy Petry, vlčice Věrky, šoumena Džouího a neúnavného Chuheie, kteří se starají o konkrétní výběr skladeb především z našich návrhů. A protože jsme jedna rodina, a naši "rodičové" nám rozumí, tak vždy hrajeme to, co nás baví.

Některé nové aranže už nám dorazily, a tak pracujeme, cvičíme a pilujeme všechno to, co brzy uslyšíte! Že nás baví vás škádlit, napínat a udržovat v nervózním očekávání? Ano, baví. A proto postupně odhalujeme plánované akce, aby vždy bylo na co se těšit. Odměnou za letošní květnovou a červnovou nálož koncertů nám všem bude letní zájezd do Dánska. Ale nebojte se, vrátíme se. A uspořádáme pro vás i pro nás zase něco pod širým nebem, tentokrát v Adršpašských skalách. Sledujte pozorně náš Facebook nebo web!

Foto Aneta Chládková

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)