Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • PSO jde do světa
banner

PSO jde do světa

ZA PSO FLÉTNISTKA PETRA ŠOTOLOVÁ

Neděle, 1. dubna 2018

PSO jde do světa

I když jsme se už postavili na vlastní nohy, zvládli jsme dvojboj novoročních koncertů a ples k tomu, stále máme roupy. Mladí a neklidní. Milí kamarádi, mámo, táto, my jdeme do světa. Vyjedeme na pár měsíců objevovat přespolní divadla, síně, domy, podia a stage. Uzlík buchet, pár grošů a osedlat koně. Ehm, autobus.

Po pěti letech se 7. dubna těšíme do Sukovy síně Domu hudby v Pardubicích, kde s Honzou Sklenářem okusíme zbrusu nové publikum, a to je výzva! 21. duben bude ve znamení krocení duchů a válek se světelným mečem. Tentokrát se nebude mávat taktovkou, ale pouze kouzelnickou hůlkou, protože Jičín si o to řekl. A chcete-li být u výhradně filmové noci, dorazte do Jičína taky! Jestesmy bardzo wdzieczni i za zaproszenie na koncert do Wambrzeric, který se bude konat 26. května před bazilikou Najświętszej Marii Panny. Serdecznie zapraszamy!

9. června nás v Trutnově čeká open-air koncert, při kterém se snad nebudou divákům podlamovat kolena pod tíhou chmelového moku, ale díky naší hudbě na Pivofestu! Po takovém regionálním tažení bychom si i my rádi slízli trochu smetany - a že si dáme tu nejlepší smetanu na trhu, tu od Bedřicha, a přímo na jeho litomyšlském festivalu, kam 16. června vyrazíme. Uf.

Mámo, táto, už jsme doma! Ženicha si nevedeme, pytel zlaťáků neneseme, ale srdce nám plesá potěšením z hudby, kterou rozdáváme. A protože my rádi dáváme, tak se na vás budeme na sklonku léta těšit při 5. benefičním koncertě pro Nadační fond Hospital Broumov. Kdy? 31. srpna. Kde? To vám prozradíme třeba příště...

Foto Martin Kábrt

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)