Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • PSO jízda rokem 2019
banner

PSO jízda rokem 2019

Pavla Hajpišlová

Čtvrtek, 17. ledna 2019

PSO jízda rokem 2019

Naši milí posluchači a čtenáři, se zpožděním Vám přejeme vše nejlepší do roku 2019! V roce minulém jsme toho spoustu zažili – od lednového plesu Smíme prosit?, přes Smetanovu Litomyšl a O2 arenu, až po vyvrcholení koncertní sezóny benefičním večerem Panta Rhei na Klučance – a děkujeme Vám, že jste mnozí u toho byli s námi.

Odehráli jsme celkem 15 koncertů, měli jsme tu čest hrát dohromady pro 31 tisíc diváků, a věnovali jsme 484 787 korun Nadačnímu fondu Hospital Broumov. Především díky Vám budeme na rok 2018 rádi vzpomínat!

A vážíme si také Vaší účasti na novoročních koncertech 12. ledna v Jiráskově divadle v Hronově, kterými jsme společně zahájili rok 2019, ve kterém nás toho ještě spousta čeká. V březnu nás můžete slyšet v Brně a Trutnově, v květnu ve Vambeřicích a Solnici, v červnu v Pacově a na již tradiční Smetanově Litomyšli, a na začátku prázdnin nás čeká BUSKING TOUR pro dobrou věc! Na devět letních dnů se z nás stanou pouliční muzikanti.

Objevíme se u nás v Polici, Hradci Králové, Praze, Plzni, Karlových Varech, Drážďanech a Liberci. V každém z těchto sedmi měst vybereme někoho, kdo potřebuje pomoc, a celý výtěžek z hraní věnujeme daným lidem, nebo organizacím. Náš orchestr se tak stane pravděpodobně tou největší putovní pouliční kapelou na světě – v Česku určitě. Čekejte nás na nečekaných místech! A v září se na nás můžete těšit opět v Praze, kde otevřeme novou sezónu Jatkám 78.

Pokud u toho všeho chcete být s námi, sledujte nás na našem webu, Facebooku a Instagramu. Tak na shledanou. Budeme se na Vás těšit!

Foto Martin Kábrt

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)