Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • PSO zahájí Novoročním koncertem v Hradci Králové
banner

PSO zahájí Novoročním koncertem v Hradci Králové

Michaela Plchová, foto Michal Bareš, archiv PSO

Čtvrtek, 30. prosince 2021

PSO zahájí Novoročním koncertem v Hradci Králové

Ve velkém stylu zahájí Police Symphony Orchestra 12. koncertní sezónu. Hned na Nový rok, 1. ledna 2022 v 17 hodin, vystoupí v Kongresovém centru Aldis v Hradci Králové. K prodeji zbývají ještě poslední vstupenky.

Ve velkém sále vystoupí více než stovka hudebníků. PSO po dvou letech spojil Novoroční koncert s pěveckým Kühnovým smíšeným sborem. Dalšími zpěváky jsou Jan Sklenář, Vendula Příhodová, Karolína Soukupová a Karel Telecký. Dirigenti jsou hned dva, a to Joel Hána a Kryštof Koska. Jako vždy se návštěvníci mohou těšit na pestrý a vytříbený repertoár filmové, klasické, popové i swingové hudby. Jako všechna vystoupení PSO, slibuje i tento Novoroční koncert výjimečný hudební zážitek.

V lednu připravuje PSO další dva koncerty v prostoru pražských Jatek78. První se koná 22. ledna. Jedná se o koncert přesunutý z ledna 2021 a je zcela vyprodaný. Proto organizátoři přidali ještě jeden koncert hned následující den 23. ledna od 17 hodin. K dnešnímu dni zbývalo k prodeji okolo 30 vstupenek.

Kromě dalších plánovaných koncertů se v letošním roce chystá PSO na dvoutýdenní pouliční turné po evropských metropolích, koncert na Velkém finále Smetanovy Litomyšle a v rodném kraji na dvoudenní benefici na broumovském letišti. Více informací o všech chystaných koncertech naleznete na stránkách PSO.

Vstupenky na Novoroční koncert v Hradci Králové ještě možné zakoupit ZDE.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)