Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • PSOlečenský oděv nutností!
banner

PSOlečenský oděv nutností!

ZA PSO HOUSLISTKA ALENA A FLÉTNISTKA PETRA

Pondělí, 1. ledna 2018

PSOlečenský oděv nutností!

Vánoční svátky jsou ty tam, mizí poslední zbytky cukroví, a my máme v plánu důsledně dodržet všechna novoroční předsevzetí, která jsme si na letošní rok nadělili: pravidelně cvičit (i v tělocvičně i na nástroje), chodit včas (i do školy, do práce a hlavně na sobotní zkoušky orchestru) a konečně najít dostatečně velké koncertní prostory! Takové jsou problémy 65 symfoniků, protože... za 13 minut bylo po všem!

Když se lístky na loňský novoroční koncert prodaly během čtyř hodin, nevěřili jsme, že může být "hůř". Po dvou loňských koncertech a našich pár kilo navíc (pozn., co kilo, to nový hráč) jsme doufali, že větší sál u Jirásků v Hronově vše vyřeší. A ono ne! Pouhých 13 minut vám letos stačilo, aby se sál vyprodal, div že při tom nespadl web a nepřehřály se tiskárny. Rychlá anketa na facebooku potvrdila, že další koncert by si i letos přálo nejméně 250 hlasujících. Větší prostory nám tedy z koncertní šlamastyky moc nepomohly - my jsme sice našli pódium, na které se vejdeme, ale hlediště, kam byste se vy, diváci, vešli, pořád hledáme... Děkujeme, že nám tak fandíte, a my se hecneme, aby výkon při obou koncertech byl vyrovnaný.

Jisté je jen jedno – že kdo propásne oba novoroční koncerty, má pořád šanci to s námi pěkně roztočit. Na 17. února nahoďte motýlky a boa, vyleštěte vhodnou obuv, oprašte pár tanečních kroků a vyrazte si zaplesat do náchodského Beránku na historicky druhý ples PSO. Čekat vás tam nebudeme jen my, ale také pěkná řádka hostů. Skočí si s námi baleťáci z Národního divadla a na pódiu nás během večera vystřídá ještě několik kolegů. Bude se podávat hudba tří barev: Black Buriňos, Brass Avenue, a vystoupí i pražské swingové uskupení Golden Big Band! Dobrou chuť!

PS: Nezapomeňte si včas opatřit vstupenky - předprodej je na webu kupvstupenku.cz v plném proudu.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)