Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Richard Krajčo zahraje na křinickém statku
banner

Richard Krajčo zahraje na křinickém statku

René Herzán

Úterý, 28. července 2015

Richard Krajčo zahraje na křinickém statku

Desátý ročník multižánrového festivalu Bigboš Křinice se bude konat 8. srpna v prostoru tradičního statku "broumovského typu" Křinice č. p. 6. Neobvyklé umístění festivalu spolu s hvězdami současné pop rockové scény i zástupci z řad začínajících talentů vytváří jedinečnou až domáckou atmosféru, která láká každý rok stovky zástupců všech věkových kategorií i různých žánrových preferencí. Na oslavu desátého ročníku festivalu si Bigboš Křinice přichystal pro všechny návštěvníky dárek – vystoupení Richarda Krajča - frontmana současné špičky českého pop rocku skupiny Kryštof. Richard Krajčo vystoupí společně s trumpetistou Nikolasem Grigoriadisem.

Pro fanoušky punk-rocku jsou připraveni vždy dobře naladění Kohout plaší smrt. V Křinicíh dále vystoupí mladá slovenská indiepopová kapela Frequency, která svým talentem ohromila i pořadatele jednoho z největších evropských festivalů Sziget, na který odjíždějí týden po Bigboši. Kvalitu statiky statku otestují dva zástupci živé elektronické hudby a to domácí Kluci, kteří nechají nahlédnout pod pokličku jejich dlouho připravovaného EP a dubstepoví 3logit, kteří festival uzavřou svým efektním vystoupením pod UV světly. Pozvání přijali i indie rockoví muzikanti Cool&Juicy, kteří si pro svoji působivou kytarovou hudbu ve stylu Jet nebo Franz Ferdinand vybrali Bigboš jako jedno z mála míst, kde budou v roce 2015 vystupovat. Místní kapely zastoupí kytarová alternativa Mud From Heaven se svým novým repertoárem a dívčí rocková kapela SB, která celou akci odstartuje.

"Návštěvníci mohou počítat jako každý rok s bohatým občerstvením, dobrým pivem a příjemnou obsluhou. Se špatným počasím máme za ty roky bohaté zkušenosti, v případě deště bude připraveno dostatek přístřešků. Vstupenky na akci jsou dostupné v IC Broumov, Police nad Metují, Hronov, Náchod a Teplice nad Metují. Vzhledem k omezené kapacitě areálu doporučuji využít služeb předprodeje co nejdříve. Všechny vás srdečně zvu a těším se, že s vámi oslavíme deset let od kulturního oživení našeho statku," uvádí Jaroslav Winter zástupce Bigboš o. s..

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)