Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Ruprechtický kostel rozezněla harfa Kateřiny Englichové
banner

Ruprechtický kostel rozezněla harfa Kateřiny Englichové

Kateřina Ostradecká

Pondělí, 24. července 2017

Ruprechtický kostel rozezněla harfa Kateřiny Englichové

Koncertem přední české harfenistky Kateřiny Englichové pokračoval v sobotu 22. července letní cyklus hudebních podvečerů Za poklady Broumovska. Čtvrtý koncert zavedl milovníky klasické hudby do kostela sv. Jakuba Většího v Ruprechticích.

Uznávaná česká interpretka, která koncertuje po celém světě, přilákala na své vystoupení v ruprechtickém kostele 407 návštěvníků z celého regionu i vzdálenějších koutů republiky. Ve festivalových kasičkách se díky dobrovolnému vstupnému tento koncert sešlo 30 175 korun, které poputují na péči o kostely na Broumovsku.

"V krásném prostředí a s úžasným publikem. Co víc si člověk může přát? Děkuji za pozvání!," uvedla po koncertě Kateřina Englichová.

První festivalovou polovinu dovrší pátým koncertem v sobotu 29. července mladí talentovaní interpreti Marek Kozák a Matouš Pěruška, kteří od 18 hodin vystoupí v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Polici nad Metují.

Foto Petr Vreštiak

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)