Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Série Adventních koncertů Davida Novotného podpoří charitu
banner

Série Adventních koncertů Davida Novotného podpoří charitu

René Herzán

Neděle, 23. listopadu 2014

Série Adventních koncertů Davida Novotného podpoří charitu

Hned první tři prosincové dny se na Broumovsku konají Adventní koncerty, které pořádá David Novotný. Výtěžek ze vstupného koncertů v Hronově, Polici nad Metují a v Broumově podpoří různé charitativní projekty.

"Čas Vánoc není jen shánění dárků, pečení cukroví či uklízení, ale také čas rozjímání a pohody. Jednou z možností je právě návštěva adventního koncertu," říká David Novotný, který koncerty pořádá s podporou jednotlivých měst, Královéhradeckého kraje a řady sponzorů. David Novotný je také pořadatelem ankety Nej sestřička, Muž roku a právě těchto charitativních koncertů, na kterých se za dobu pořádání podařilo vybrat téměř 3,5 miliónu korun. Za tuto svoji činnost v červnu David Novotný převzal v Náchodě mimořádné ocenění, které představitelé města předali významným osobnostem a lidem, kteří se svou prací a činností zasloužili o šíření dobrého jména města Náchoda nejen v regionu, ale i ve světě.

Adventní koncert v Hronově, kde vystoupí Hana Křížková a Bohuš Matuš, se 1. prosince od 19 hodin koná v kostele Všech svatých. Výtěžek bude věnován Domovu odpočinku ve stáří Justynka Hronov a kostelu Všech svatých.

V kostele Nanebevzetí Panny Marie v Polici nad Metují vystoupí Magda Malá, Petr Dopita a Kamila Nývltová. Výtěžek ze vstupného bude věnován místnímu Domovu důchodců a kostelu, ve kterém 2. prosince v 18 hodin koncert začne.

Adventní koncert v klášterním kostele sv. Vojtěcha v Broumově se uskuteční 3. prosince od 19 hodin. Vystoupí Two Voices s hostem Michaelou Noskovou. Výtěžek poputuje do Dětského domova v Broumově a Martinovi Rozumovi na nákup rehabilitačních pomůcek. Záštitu nad touto předvánoční akcí přijal starosta Broumova Jaroslav Bitnar, místopředsedkyně zdravotního výboru Poslanecké sněmovny Soňa Marková a hejtman Královéhradeckého kraje Lubomír Franc.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)