Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Sezónu letních open air koncertů v broumovském klášteře zahájí Tata Bojs s Filharmonií Hradec Králové
banner

Sezónu letních open air koncertů v broumovském klášteře zahájí Tata Bojs s Filharmonií Hradec Králové

Kateřina Ostradecká

Středa, 19. června 2019

Sezónu letních open air koncertů v broumovském klášteře zahájí Tata Bojs s Filharmonií Hradec Králové

V pátek 21. června vystoupí v zahradě broumovského kláštera Tata Bojs s Filharmonií Hradec Králové. Zahájí tak sezónu letních open airů, které se budou ve Vzdělávacím a kulturním centru Klášter Broumov konat během července a srpna.

V prvním letošním open airu, který odstartuje 21. června v 19 hodin, se spojí jedna z nejlepších českých alternativních kapel - Tata Bojs - se symfonickým tělesem z Hradce Králové pod vedením dirigenta Tomáše Braunera. Fanoušci uslyší originální aranže nejlepších písní z alb Futuretro, Biorytmy, Nanoalbum, Kluci kde ste?, Ležatá osmička nebo A/B. Hostem koncertu budou Clarinet Factory a Eliška Buociková Band.

Vstupenky za 490 Kč je možné koupit v předprodeji na smsticket.cz nebo osobně v pokladně prohlídkového okruhu broumovského kláštera. Na místě bude vstupné 590 Kč. Hlavním sponzorem koncertu, který pořádá Agentura pro rozvoj Broumovska, je firma Hobra-Školník.

Ve středu 3. července bude série letních open airů pokračovat koncertem zpívající violoncellistky Doroty Barové, známé z kapel Tara Fuki, Vertigo nebo ze spolupráce s Anetou Langerovou, Lenkou Dusilovou či Beatou Hlavenkovou.

Ve středu 10. července vystoupí v klášterní zahradě hudební seskupení JU JU, kombinující klasické živé nástroje s elektronickými zvuky sampleru, jehož základ tvoří jazz s prvky drum'n'bass, elektroniky či hip-hopu.

V pátek 9. srpna rozezní klášterní zahradu famózní kytarista a známý hudebník, textař a poeta Karel Plíhal.

Ve středu 14. srpna pak bude na programu poslední open air koncert, v podání české zpěvačky, kytaristky a skladatelky Dagmar Voňkové.

Vstupenky na všechny koncerty je možné koupit buď online na webu kláštera www.klasterbroumov.cz v kalendáři akcí, nebo osobně v pokladně prohlídkového okruhu.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)