Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Slyšte, slyšte! Když se v Polici 30. srpna setmí…
banner

Slyšte, slyšte! Když se v Polici 30. srpna setmí…

PETRA ŠOTOLOVÁ, PSO

Neděle, 28. srpna 2016

Slyšte, slyšte! Když se v Polici 30. srpna setmí…

...budou se dít velké věci, a to nejen pro dobro věci! Polický symfonický orchestr společně s městy Police nad Metují a Broumov pořádá další benefiční koncert pro Nadační fond Hospital Broumov! Jak to bude vypadat, až se celé náměstí v Polici nad Metují stane jevištěm pro spojení hudby, zpěvu, tance, divadla, cirkusu a akrobacie? Tak přijďte, slyšte a žasněte!

Ohromí vás dlouhý, vysoký a bystrozraký krok pánů na chůdách z Long Vehicle Circus a navštíví nás i pojízdní divadelníci & akrobati V.O.S.A. Theatre. Osmero královehradeckých Gentlemen Singers rozezpívá určitě i místní krkavce a svůj nebesky barevný operní hlas přijde předvést Kristýna Fílová.

To všechno a ještě mnohem více zahalí do hudebního pláště mladí hudebníci Police Symphony Orchestra. Scéna bude tentokrát poněkud objemnější a děj večera nespočine jen na jednom pódiu. Pohyblivé překvapení, které na vás ten večer čeká, nebude úplně nejmenšího rázu, a tak vězte, že velké věci pro dobro věci opravdu ten večer uvidíte. A abyste dobře viděli, doporučujeme se vybavit pohodlnou obuví, protože neposedíte! A chcete-li, vezměte si své sezení s sebou...

Za váš potlesk nebudou vděčni jen účinkující - všechna štědrost poputuje na konto Nadačního fondu Hospital Broumov. Celou akci podporují města Broumov a Police nad Metují, kterým tímto děkujeme. Dalšími věrnými sponzory jsou Železářství Soukup s.r.o., Tiskárny B.N.B. spol. s r.o., HOBRA - Školník, s.r.o., PEJSKAR & spol., spol. s r.o., Technické služby Police nad Metují, s.r.o., HAUK A SYN s. r. o., VEBA, textilní závody a. s., Nadační fond VEBA, Zdravotní středisko Police nad Metují, Kulturní středisko Pellyho domy, Jeřáby - Zdeněk Řehák, Vody a kanalizace Náchod, a. s.

Otevřete oči. Nastražte uši. Představení začíná 30. srpna ve 21 hodin. Světla svítí, klakson troubí, hudba hraje. Opona jde nahoru...

Foto Lin Šerková

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)