Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Slyšte, slyšte! Když se v Polici 30. srpna setmí…
banner

Slyšte, slyšte! Když se v Polici 30. srpna setmí…

PETRA ŠOTOLOVÁ, PSO

Pondělí, 27. června 2016

Slyšte, slyšte! Když se v Polici 30. srpna setmí…

Slyšte, slyšte! Když se v Polici 30. srpna setmí, budou se dít velké věci, a to nejen pro dobro věci! Polický symfonický orchestr společně s městy Police nad Metují a Broumov pořádá další benefiční koncert pro Nadační fond Hospital Broumov! Jak to bude vypadat, až se celé náměstí v Polici nad Metují stane jevištěm pro spojení hudby, zpěvu, tance, divadla, cirkusu a akrobacie? Tak přijďte, slyšte a žasněte!

Ohromí vás dlouhý, vysoký a bystrozraký krok pánů na chůdách z Long Vehicle Circus, osmero královehradeckých Gentlemen Singers rozezpívá určitě i místní krkavce a navštíví nás pojízdní divadelníci & akrobati V.O.S.A. Theatre. To všechno a ještě mnohem více zahalí do hudebního pláště mladí hudebníci Police Symphony Orchestra.

Za váš potlesk nebudou vděčni jen účinkující - všechna štědrost poputuje na konto Nadačního fondu Hospital Broumov. Celou akci podporují města Broumov a Police nad Metují, kterým tímto děkujeme. Dalšími věrnými sponzory jsou HOBRA - Školník, s.r.o., PEJSKAR & spol., spol. s r.o., Technické služby Police nad Metují, s.r.o., HAUK A SYN s. r. o., VEBA, textilní závody a. s., Zdravotní středisko Police nad Metují, Kulturní středisko Pellyho domy, Jeřáby - Zdeněk Řehák. Mediálním partnerem večera je Český Rozhlas HK.

Budete-li zrovna 30. srpna na dovolené, tak si do kalendářů napište 1. říjen - zpěvačka Dasha a dirigent Martin Kumžák za doprovodu PSO rozezní sál městského divadla Dr. Josefa Čížka v Náchodě.

Otevřete oči. Nastražte uši. Představení začíná 30. srpna ve 21 hod! Světla svítí, klakson troubí, hudba hraje. Opona jde nahoru...

Foto Jaroslav Winter a Barbora Hrdá

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)