Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Smíme prosit?
banner

Smíme prosit?

ZA PSO FLÉTNISTKA PETRA ŠOTOLOVÁ

Neděle, 4. února 2018

Smíme prosit?

Zvažujete stále jaké bály vaše střevíce zvládnou ještě tuto plesovou sezónu protančit? Vybavte se velkou dávkou zvídavosti, protože po třech letech pořádá šedesát pět hudebníků z Police Symphony Orchestra druhý ples.

Hudba se rozezní nejen v hlavním sále, a tak se 17. února v 19 hodin dostavte s chutí prozkoumat všechna zákoutí městského divadla v Náchodě a okusit rozmanité hudební žánry. Linout se budou nejen vídeňské valčíky, klasické polky, swing nebo blues, ale i moderní foxtrot, jive nebo cha-cha. K tanci opravdu bude hrát celý symfonický orchestr a zpívat bude nejen Jan Sklenář. Večer rozproudí třeba i sólisté Baletu Národního divadla pod taktovkou Václava Zahradníka. Ze střídačky na pódium vypálí Petr Sovič & Golden Big Band Prague, Black Buřiňos a Brass Avenue. Slovem i zpěvem se vám představí moderátoři Jenovéfa Boková a Jan Cina!

A abyste byli řádně vybaveni, zde stručný návod, jak na to. Pánové po konzultaci s partnerkou zajistí na www.kupvstupenku.cz  nákup lístků. Následně vyběhnou se smokingem do čistírny, škrobit límečky a manžety, k nimž partnerky posléze doma snad najdou hodící se knoflíčky. Zatímco dáma se objednává ke kadeřnici, pánové pokračují v průzkumu šatníku a koupelny. Párují si vysoké černé ponožky a řadí kravaty i motýlky. Sběhnou si dokoupit nové žiletky a pěnu na úpravu vousů, kontrolují dostatečné zásoby deodorantu a shromažďují mince na pozdější nákup lístků do tomboly. Dámy denně v pravidelných intervalech kombinují šaty, náušnice, střevíčky, kabelky či spony do vlasů. Následně rozhodnou, jaká partnerova výbava se hodí k jejich zvolené róbě. Partner výběr dámy nekomentuje, zcela jej přijímá, naopak i chválí, jak je oba dáma bravurně zvládla sladit. Šála, kabát, deštník a jde se.

Smíme prosit?

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)