Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Soutěž o 6 vstupenek na hudební festival NÁCHOD FEST 2011
banner

Soutěž o 6 vstupenek na hudební festival NÁCHOD FEST 2011

René Herzán

Sobota, 13. srpna 2011

Soutěž o 6 vstupenek na hudební festival NÁCHOD FEST 2011

Redakce zpravodajského serveru Naše Broumovsko připravila pro své čtenáře soutěž o 6 volných vstupenek na hudební festival NÁCHOD FEST 2011.

Na náchodském náměstí se v sobotu 3. září představí mimo jiné skupiny Visací zámek, Garage s Tony Ducháčkem či skupina Laura a její tygři.

OTÁZKA: Ze kterého města byl čtyřicetičlenný akordeonový orchestr, který 26. dubna vystoupil v klášterním kostele svatého Vojtěcha v Broumově?

Své odpovědi posílejte na emailovou adresu herzan@broumovsko.cz . Autory prvních 6 správných odpovědí budeme kontaktovat, aby si vstupenku vyzvedli. Připište, prosím, k odpovědi i vaše telefonní číslo. Každou ze 6 vstupenek dostane 6 různých osob.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)