Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Tak trochu (ne)tradiční PSOzvánka
banner

Tak trochu (ne)tradiční PSOzvánka

VOJTĚCH STEHLÍK, TYMPANISTA PSO

Neděle, 15. ledna 2017

Tak trochu (ne)tradiční PSOzvánka

Dušičky. Svatý Mikuláš. Vánoce. Silvestr. Nový rok. Tři králové. Novoroční koncert PSO. Zdánlivě nesmyslné spojení? Ale kdeže. Společný znak = TRADICE. Že se uvedené svátky úspěšně slaví po celém světě prakticky několik staletí a nějaký koncert se jim nemůže rovnat? Opak je pravdou. Novoroční koncert Police Symphony Orchestra můžeme již po 6 letech také považovat za tradiční akci, alespoň v našem kraji. Dva lednové vyprodané koncerty na domácí scéně v Polici nad Metují budiž toho důkazem. Spokojenost naprosto plného Kolárova divadla i samotného orchestru jakbysmet.

Leden je však již minulostí - nyní přišel čas nejkratšího měsíce v roce. Ač nejkratší, rozhodně ne nejnudnější. Co se tedy v únoru chystá? Možná byste to nečekali! Tradiční Zimní koncert PSO v Červeném Kostelci. A kde? Tradičně v Divadle J. K. Tyla v neděli 12. února 2017 od 16:30 hodin. Vezměte své dětičky, babičky i dědečky a přijďte si poslechnout náš nový repertoár obsahující mix filmové, klasické i popové hudby. Ukažte nám, že tyto tradiční koncerty mají smysl, a že si je užíváte minimálně stejně jako my!

Rozjíždíme ještě další tradici - vidět a hlavně slyšet nás bude v sobotu 4. března 2017 od 19 hodin v nedalekém Trutnově, kde po roce znovu rozezníme tamní UFFO. Další informace o nás tradičně najdete na našich webových nebo facebookových stránkách. Chcete-li si s námi krátit i všední dny, nezapomeňte se připojit na YouTube kanál nebo sledovat náš Instagram.

Závěrem už jen tradiční poděkování za Vaši přízeň. Těšíme se na Vás!

Foto Martin Kábrt

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)