Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • The Cupcake Collective předvedli v Kreslírně energickou show
banner

The Cupcake Collective předvedli v Kreslírně energickou show

Kateřina Ostradecká

Neděle, 17. května 2015

The Cupcake Collective předvedli v Kreslírně energickou show

Další z pravidelných koncertů hudební kavárny ArtCafé se uskutečnil ve středu 13. května. Návštěvníkům klášterní Kreslírny se tentokrát představila sedmička hudebníků The Cupcake Collective.

Mladá, energická kapela složená ze studentů pražských konzervatoří představila v energií nabitém dvouhodinovém koncertu svůj nový repertoár, se kterým v roce 2015 vyjela na šňůru koncertů v nové rozšířené sestavě: Honza Kusovský - bass, Lukáš Kroulík - keys, Ondra Čížek - sax, Jaroslav Kohoutek - trumpet, Daniel Heřman - guitar, Štěpán Hon - vibes, Tonda Procházka - drums.

"Středeční koncert mě velmi příjemně překvapil, bylo to úplně jiné podání hudby než obvykle. Kapela byla moc přátelská, byl to jeden z nejpohodovějších koncertů, které jsem tady v Kreslírně zažila. Kluci mají velký potenciál, určitě je čeká zajímavá hudební budoucnost," ohodnotila koncert jedna z návštěvnic Markéta Hanušová.

Koncert programu Artcafé se uskutečnil v rámci projektu Klášter Broumov – živé evropské centrum kultury a vzdělávání, podpořeného grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska.

Další akce ArtCafé proběhne ve středu 27. května od 19 hodin. Známý hudební publicista a skvělý vypravěč Jiří Černý přijede do klášterní Kreslírny s dalším poslechovým pořadem, tentokrát o kultovní osobnosti americké kulturní historie Bobu Dylanovi. Rezervace vstupenek: jakub.sleis@broumovsko.cz , tel. 734 570 141, Vstupné: 160 Kč / 120 Kč (pro členy klubu ArtCafé).

Foto Jaroslav Winter

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)