Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Trio Roberta Balzara pokřtilo v klášterní Kreslírně své nové CD s názvem Discover Who We Are
banner

Trio Roberta Balzara pokřtilo v klášterní Kreslírně své nové CD s názvem Discover Who We Are

RENÉ HERZÁN

Sobota, 26. října 2013

Trio Roberta Balzara pokřtilo v klášterní Kreslírně své nové CD s názvem Discover Who We Are

Ve zcela zaplněném sále Kreslírny bývalého klášterního gymnázia v Broumově členové Tria Roberta Balzara pokřtili své nové CD s názvem Discover Who We Are. Ve středu se tak stalo poprvé, kdy se Art Café a Jazzová kavárna staly kmotry muziky a byly přitom, kdy vstoupila na hudební trh.

"Už to nejsou jen "Pokladové" koncerty, kdy odcházející posluchači nadšeně kvitují účinkující a průběh večera. Podzimní sezóna Jazzové kavárny se rozjela tak, že si lze jen přát a říkat si: jen tak dál, bylo to skvělé. Touto, a podobnými větami, děkovali návštěvníci včerejšího zdařilého koncertu pořadatelům za krásný večer," komentoval jazzový večer Kamil Hušek z pořádající Agentury pro rozvoj Broumovska.

Po přídavku se většina návštěvníků zdržela na autogramiádě a někteří využili pohostinství kavárny Café Dientzenhofer k posezení s hudebníky. Koncert se konal po roce téměř na den přesně po prvním broumovském vystoupení Roberta Balzara. "Sešli se vlastně staří známí. Potvrdit si, že jsme rádi, že o sobě víme a budeme v budoucnu dál spolupracovat, byl nejen pro pořadatele, ale i pro návštěvníky koncertů milý příslib," dodal Kamil Hušek.

Program ArtCafé pokračuje 20. listopadu sólovým akustickým koncertem pětinásobné držitelky výročních hudebních cen Anděl Lenky Dusilové.

Foto Jan Flieger

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)