Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Trio Roberta Balzara přivezlo do kláštera skvělého italského klarinetistu Gabriela Mirabassiho
banner

Trio Roberta Balzara přivezlo do kláštera skvělého italského klarinetistu Gabriela Mirabassiho

Kateřina Ostradecká

Úterý, 5. dubna 2016

Trio Roberta Balzara přivezlo do kláštera skvělého italského klarinetistu Gabriela Mirabassiho

Mimořádný koncert hudební kavárny ArtCafé se uskutečnil v sobotu 2. dubna v broumovském klášteře. V Kreslírně vystoupilo Trio Roberta Balzara se speciálním hostem – italským klarinetistou Gabrielem Mirabassim.

Koncert ve vyprodané Kreslírně byl uspořádán k životnímu jubileu Dietera Balzara - otce Roberta Balzara, který přímo v den koncertu slavil 80. narozeniny.

"Akci jsme pořádali společně s Robertem Balzarem, jako překvapení pro jeho tatínka, kterému do Broumova přijeli popřát všichni jeho přátelé a známí a vše se podařilo do poslední chvíle utajit. Na koncertě zazněla světová premiéra písně s názvem Father – věnovaná právě tatínkovi k narozeninám. Aranžmá písně dolaďovali hudebníci ještě ten den odpoledne. Kreslírna byla plná, všichni odcházeli spokojení, takže máme velkou radost," sdělil po koncertě organizátor Jakub Šleis z Agentury pro rozvoj Broumovska.

Cyklus hudebních koncertů kavárny ArtCafé pokračuje již tuto středu 6. dubna od 19 hodin, kdy v Kreslírně vystoupí slovinský jazz/bluesový hudebník Paul Batto.

Foto Jiří Švorc

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)