Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Už potřetí vystoupí na Broumovsku držitel hudební ceny Grammy Napoleon Murphy Brock
banner

Už potřetí vystoupí na Broumovsku držitel hudební ceny Grammy Napoleon Murphy Brock

René Herzán

Středa, 27. dubna 2016

Už potřetí vystoupí na Broumovsku držitel hudební ceny Grammy Napoleon Murphy Brock

V sobotu 30. dubna do Broumova přijede držitel hudebnÍ ceny Grammy Napoleon Murphy Brock se skupinou Peach Noise Experience. Nestává se často, aby držitel nejvyššího hudebního ocenění navštívil naši metropoli, natož Broumov. Ovšem Napoleon M. Brock na Broumovsku bude v rozmezí tří let potřetí.

"Při předchozích návštěvách vznikl mezi tímto špičkovým muzikantem, který hrál mnoho let s fenomenálním muzikantem Frankem Zappou, a pořadateli Music & Theatre S.G.Pitaš nadstandardní vztah. A proto bude Broumov jediné město v České republice, kde zahraje při otevření nového undergroundového klubu Eden," říká pořadatel koncertu Stanislav Pitaš.

V sobotu 30. dubna 2016 se takřka po roce opět otevírá klub Eden s novým originálním výčepem (dílo umělce Petra Vaňka) a toaletami i pro vozíčkáře. "Koncert začne v 19 hodin. Ovšem jaká by to byla oslava bez tance a veselí. A právě k tomuto účelu nám bude do roztrhání těla hrát výborná kapela Experiment rock z České Skalice. Upozorňuji, že kapacita sálu je omezená," dodává Stanislav Pitaš.

Předprodej vstupenek bude na těchto místech: Prodejny zdravé výživy Lantovi v Hronově a Náchodě a Penzion U Pitašů v Šonově. Volat můžete také na telefon 603 158 927 nebo psát na email sgpitas@gmail.com .

Články k tématu: The Grande Mothers: V divočině mezi vlky, starými medvědy a skvělou muzikou ...

První undergroundový klub na Broumovsku je po rekonstrukci. Zdobí ho originální železné doplňky

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)