Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • V Broumově vystoupí americká kapela Paramount Styles
banner

V Broumově vystoupí americká kapela Paramount Styles

René Herzán

Neděle, 6. listopadu 2011

V Broumově vystoupí americká kapela Paramount Styles

V rámci hudební akce 3. miniŠrumec vystoupí v klubu Ambra v Broumově - Olivětíně v sobotu 12. listopadu 2011 americká kapela Paramount Styles.

Kapela v těchto dnech absolvuje evropské turné a náhradou za zrušený koncert ve Vratislavi se na cestě mezi Varšavou a Prahou zastaví právě v Broumově.

Jádrem kapely je duo Scott McCloud a Alexis Fleisig. Oba spolu již prošli kapelami Soulside a zejména Girls Against Boys. Tato kapela v 90. letech patřila k vlně hlučných kytarových kapel. Po několika letech odmlky přišlo v roce 2008 první album Paramount Styles nazvané Failure American Style. Dominantní zvuk akustické kytary a cella rámoval krásné melodické písně s charakteristickým zpěvem Scotta McClouda. Druhé album Heaven's Allright (2010) pak přineslo další porci písní.

 

"Před Paramount Styles vystoupí ještě tři další kapely. Jsou to Cockroach z polského Mieroszówa, Killerpanda z Jičína a B_side z Náchoda. Vstupné bude 99 korun (po rezervaci na mailu srumec@centrum.cz ), na místě pak 120 korun. Nenechte si ujít tento skvělý hudební zážitek," zve na hudební večer jeden z pořadatelů Petr Osoba.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)