Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • V Broumově vystoupila zpěvačka Ewa Farna
banner

V Broumově vystoupila zpěvačka Ewa Farna

René Herzán

Sobota, 4. srpna 2012

V Broumově vystoupila zpěvačka Ewa Farna

Ewa Farna se svou doprovodnou skupinou vystoupila v pátek na Dětském hřišti v Broumově.

Jako první se dostala na pódium skupina Bags ze Strakonic, kterou místní hudební fanoušci znají z vystoupení na letošní Broumovské kytaře, kde obsadili v hodnocení odborné poroty 2. místo. Diváky nadchla především divoká zpěvačka Barbora Hájková, která svým výkonem připravila atmosféru pro hlavní hvězdu večera Ewu Farnou.

Ewu Farnu doprovázela na pódiu jedenáctičlenná skupina. Celý tým měl k dispozici pojízdný karavan, který na koncert zapůjčila broumovská půjčovna Ewy Procházkové. "S pátečním koncertem jsme spokojeni. Počasí vyšlo a fanoušci, především mladší věkové kategorie, se opravdu bavili. Při autogramiádě Ewy Farne po koncertě vznikla obrovská tlačenice. Každý chtěl mít její podpis a každý se s ní chtěl vyfotit," řekl jeden z pořadatelů Tomáš Cirkl a dodal: "Na Dětské hřiště přišlo necelých 400 diváků. Trochu jsme očekávali, že přijede víc fanoušků z Polska, ale ona bude za pár dní někde v okolí vystupovat, tak to je asi odradilo od cesty do Broumova."

Na závěr večera vystoupila rocková skupina Kofein z Opavy. Ta se na vystoupení moc těšila. Skupina na Broumovsku zůstává celý víkend a chce pracovat na nových hudebních věcech.

Foto Tomáš Cirkl

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)