Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • V Edenu v březnu vystoupí bubeník slavných Jethro Tull Clive Bunker a Krucipüsk. Na tento koncert se hledá předkapela!
banner

V Edenu v březnu vystoupí bubeník slavných Jethro Tull Clive Bunker a Krucipüsk. Na tento koncert se hledá předkapela!

René Herzán

Středa, 6. února 2019

V Edenu v březnu vystoupí bubeník slavných Jethro Tull Clive Bunker a Krucipüsk. Na tento koncert se hledá předkapela!

V sobotu 2. března vystoupí v undergroundovém klubu Eden v Broumově bubeník slavných Jethro Tull Clive Bunker se speciálním bluesrockovým koncertním programem v doprovodu kapely fenomenálního italského kytaristy a zpěváka Riki Massiniho. V sobotu 16. března si zde opět po roce zahraje Krucipüsk. Pořadatel Standa Pitaš na tento koncert hledá předkapelu. Zájemci volejte co nejrychleji na telefon 603 158 927.

Koncertní program koncertu Clive Bunkera je složený z autorské tvorby, bubenických sól, ale také z krátké vzpomínky na dobu jeho působení v Jethro Tull.

Clive Bunker působil v Jethro Tull v těch nejlepších letech, tedy od jejich počátku až do roku 1971, kdy po čtvrté řadové řadové desce Aqualung kapelu opustil. Je podepsán pod největšími hity kapely jako Locomotive Breath, Aqualung, Bourrée, My Sunday Feeling atd.

Následně koncertoval a nahrával s Blodwyn Pig, Jude, Aviator, Jeff Pain, Manfred Mann, Jack Bruce, Gordon Giltrap, Anna Ryder, Steve Hillage, Vikki Clayton, Solstice, Glenn Hughes a Jerry Donahue. Na sólové album Awakening (1998) se znovu umělecky spojil s Ianem Andersonem a Martinem Barre.

Zakládající člen Jethro Tull Clive Bunker přijede poprvé do České republiky! Jedinečné a neopakovatelné klubové turné vychází zrovna na výročí 50 let existence Jethro Tull a uskuteční se výhradně pro české publikum.

Článek k tématu: Tomáš Hajíček: Na Broumovsku přežijí jen tvrdý a hodný lidi...

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)