Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • V Edenu vystoupila partička prvotřídních muzikantů
banner

V Edenu vystoupila partička prvotřídních muzikantů

René Herzán

Pondělí, 4. března 2019

V Edenu vystoupila partička prvotřídních muzikantů

V sobotu 2. března vystoupila v undergroundovém klubu Eden v Broumově partička prvotřídních muzikantů v čele s hudebním veteránem Clivem Bunkerem, který byl bubeníkem britské skupiny Jethro Tull v letech 1967 až 1971. Jako předkapela vystoupila kapela Pepa Lábus a Spol.

Bunker opustil Jethro Tull po vydání alba Aqualung, když se oženil, a byl nahrazen Barriemore Barlowem, spolužákem Iana Andersona. Bunker hrál ve své první kapele The Warriors už v šedesátých letech. V dubnu podnikne s Jethro Tull turné po Americe.

"Na kytaru hrál fenomenální italský kytarista a zpěvák Riki Massini a na basovou kytaru rutinér Pep Amato Raines. Kapele se v klubu líbilo a hned v neděli jsem dostal dotaz, zda nechci, aby v klubu Eden zahráli příští rok. Myslím, že to byl hudební zážitek nejenom pro mne, ale i pro všechny, co v klubu byli," komentoval koncert pořadatel koncertu Stanislav Pitaš a dodal: "Chci připomenout, že i v pátek 15. března to bude obrovský hudební zážitek v podání bluesové zpěvačky Niny Van Horn. A samozřejmě druhý den v sobotu 16. března to bude divoká jízda s Krucipüskem."

Foto Milan Hanč

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)