Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • V oblastním kole soutěže Karlovarský skřivánek 2012 soutěžilo v Broumově 28 zpěváků
banner

V oblastním kole soutěže Karlovarský skřivánek 2012 soutěžilo v Broumově 28 zpěváků

René Herzán

Pátek, 10. února 2012

V oblastním kole soutěže Karlovarský skřivánek 2012 soutěžilo v Broumově 28 zpěváků

V oblastním kole pěvecké soutěže Karlovarský skřivánek 2012 vystoupilo v úterý v sále Základní umělecké školy Broumov  28 zpěváků, kteří přijeli z uměleckých škol v Červeném Kostelci, Hronově, Jaroměři, Novém Městě nad Metují a Náchodě, ale také ze základních škol v Náchodě, Hradci Králové a v Hořičkách.

Soutěžilo se ve třech kategoriích. V kategorii A2 – mladší děti, kteří navštěvují sólový zpěv v základních uměleckých školách, B – žáci ze základních škol, kteří se nikde sólovému zpěvu neučí, a kategorie C – starší děti, kteří navštěvují výuku zpěvu na základní umělecké škole. Vítězové z jednotlivých kategorií pojedou na celostátní kolo do Karlových Varů od 19. do 21. března.

Před začátkem soutěže zazpívala učitelka ZUŠ Broumov Markéta Šrůtková za doprovodu Štěpána Přibyla a Ladislava Šikuta.

"Všem zúčastěným se v naší škole moc líbilo a podle jejich slov se jim hezky zpívalo. Nadšeni byli z cen i organizace soutěže. Chci poděkovat všem sponzorům, kteří soutěž podpořili a díky nimž se podařilo získat tak krásné ceny i dárky pro porotu. Krásné dorty, jeden ovocný a jeden s logem Karlovarského skřivánka, který byl věnován absolutní vítězce slečně Škodové z Červeného Kostelce, upekla Stanislava Kleprlíková. Co říci na závěr? Snad ještě jednou poděkovat všem, díky kterým soutěž proběhla, tak jak měla," řekla po soutěži učitelka zpěvu umělecké školy v Broumově Romana Rošková.

Výsledková listina.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)