Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • V pátek Hejtmánkovicemi zaduní rock
banner

V pátek Hejtmánkovicemi zaduní rock

René Herzán

Čtvrtek, 12. dubna 2012

V pátek Hejtmánkovicemi zaduní rock

V Hejtmánkovicích zazní tvrdá rocková hudba na akci mini RockTrencle, která se pořádá jako předvoj letního open - air festivalu.

V pátek 13. dubna se na sále Hospůdky U Bůnů v Hejtmánkovicích od 19:30 hodin představí multižánrová sestava hudebních těles nejen z Broumovska.

"Akci zahájí téměř domácí mladíci Mud From Heaven, dále broumovští Asy - Metri, kteří mají téměř na spadnutí svoji prvotinu v podobě CD. Další kapelou budou liberečtí melancholici Drom, kteří v nedávné době zabodovali třetí příčkou v kategorii minialbum & split & singl v Českých výročních rockových cenách Břitva. Po nich vystoupí hradečtí progresivci Mordotua či punkoví rebelové Existence Nové Doby z Ústí nad Orlicí," vyjmenoval program jeden z pořadatelů Tomáš Šrejber.

Tradiční letní hudební festival RockTrencle Hejtmánkovice měl roční odmlku a letos opět ožívá. "Po nenadále smrti hlavního organizátora posledních ročníků Mirka Sluky, se letošního ročníku chopila parta dobrovolníků a připravuje již ročník dvanáctý. Akce je plánována na 28. července," zve na hejtmánkovické hřiště Tomáš Šrejber a pokračuje: "Program a kapely, které tu vystoupí se zatím dolaďuje, ale již teď v předstihu je možno zveřejnit headlinery festivalu, jimiž budou např. legenda českého metalu Vlasta Henych (bývalý člen kapely Törr) se svou kapelou Henych666 či punkovi rebelové Znouzecnost."

Foto z festivalu RockTrencle 2010 Tomáš Tom Šrejber

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)