Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Velký jarní úspěch broumovských žesťových duet má své pokračování
banner

Velký jarní úspěch broumovských žesťových duet má své pokračování

René Herzán

Středa, 15. května 2019

Velký jarní úspěch broumovských žesťových duet má své pokračování

Koncem dubna se v Liberci konalo finále celostátní soutěže ve hře dechových žesťových komorních souborů. Nejen Základní uměleckou školu v Broumově, ale zároveň i Královéhradecký kraj, reprezentovaly dvě komorní dua, která se v březnu probojovala krajským kolem do celostátního finále této soutěže.

"Naši žáci zde podali výborné výkony a vysoce odborná porota složená z profesorů konzervatoří a vysokých uměleckých škol je ohodnotila s tímto výsledkem: Kategorie 0: Žesťové duo Mini: Karla Středová (trubka), Vojtěch Pelán (baryton) - 1. místo a kategorie 1: Žesťové duo Junior: Anna Vyhnálková (trubka), Adam Vyhnálek (baryton) - 2. místo. Moc blahopřejeme k tomuto výjimečnému úspěchu a těšíme se na další umělecký růst našich malých muzikantů," uvedl zástupce ředitele ZUŠ Broumov Petr Staněk.

Článek k tématu: Velký úspěch žáků Základní umělecké školy Broumov

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)