Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Video: Nový klip slávistické hymny natočil broumovský rapper Peca přímo ve fotbalové aréně v pražském Edenu
banner

Video: Nový klip slávistické hymny natočil broumovský rapper Peca přímo ve fotbalové aréně v pražském Edenu

René Herzán

Středa, 4. ledna 2012

Video: Nový klip slávistické hymny natočil broumovský rapper Peca přímo ve fotbalové aréně v pražském Edenu

Petr Ptáček, broumovský rapper, který vystupuje pod uměleckým jménem Peca, natočil oficiální klip ke své skladbě Vždycky jsme s váma, kterou věnoval fotbalovému klubu Slavie Praha. Natáčení klipu proběhlo přímo v nové aréně v pražském Edenu.

Pecu pozvala ředitelka komunikace SK Slavie Praha Soňa Nouzáková, aby se svou písní vystoupil 2. října před extraligovým zápasem Slavie s Olomoucí. Skladba zaujala jak fanoušky, tak hráče, a tak došlo na dohodu, že Peca natočí ve slavistickém prostředí i oficiální klip.

Text písně napsal Peca, hudbu složil Prixx a na doladění zvuku se podílel Ondřej Žatkuliak a studio RoofTop, o kameru, střih a postprodukci se postarali Tomáš Pokorný a Jan Boček. Peca i Prixx také poskytli rozhovor pro internetovou televizi klubu SK Slavie Praha. Legendy klubu Pavel Kuka a Martin Vaniak natočili reklamní spot před zveřejněním klipu.

Články k tématu: Před fotbalovým ligovým utkáním Slavie Praha vystoupil přímo na stadionu v Edenu broumovský rapper Peca

Video: Broumovský rapper Peca věnoval svůj nový song fotbalové Slavii Praha

Broumovský rapper PECA vydává své druhé album

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)