Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Videoklip Kamily Nývltové natáčený na Bischofsteinu měl včera premiéru
banner

Videoklip Kamily Nývltové natáčený na Bischofsteinu měl včera premiéru

René Herzán

Pátek, 28. února 2014

Videoklip Kamily Nývltové natáčený na Bischofsteinu měl včera premiéru

Videoklip k písni Je to hřích, kterou pro zpěvačku Kamilu Nývltovou složil zpěvák a skladatel Václav Noid Bárta a otextovala ji Petra Cvrkalová, se natáčel v lednu i u jezírka na Bischofsteinu u Teplic nad Metují. Klip, při kterém se Bárta ujal také role režiséra a kameramana, měl včera svoji premiéru na TV Óčko v rámci pořadu CZ - SK.

Velmi niterní píseň Je to hřích byla zařazena jako jediná nevánoční skladba do vánočního alba Kamily Nývltové Vánoční dárek. V rámci náročného natáčení videoklipu k písni se Kamila i modelka Gábina Dvořáková, která se ochotně zapojila, proháněly ve velkém chladu po hřebenech Podkrkonoší v lehkých společenských šatech od návrhářky Terezy Sabáčkové.

"K této písní mám osobní hluboký vztah, hledala jsem v ní odpověď na otázku života a smrti, se kterou jsem se nedávno setkala téměř tváří v tvář... Když jsme tuto píseň natáčeli ve studiu, zemřela mi sestra Eliška a ve mně to zanechalo mnoho otevřených otázek. Všechny mé pocity se v té písni odráží," řekla nezvykle velmi vážně Kamila Nývltová.

Natáčení videoklipu Kamila vzala také velmi osobně, všichni ze štábu byli doslova šokováni prožitkem, který v každém natáčeném obraze Kamila předvedla. Jelikož má klip příběh, přizvala si Kamila na pomoc modelku Gábinu Dvořákovou. "S Gabčou se známe již dlouho. V příběhu klipu "hledám" svoji sestru a jak všichni okolo říkají, jsme s Gabčou podobné typy. Takže jsem neváhala, Gábina byla jasná volba," dodala Kamila.

A protože klip i píseň souvisí s Kamilinou rodinou, Noid se rozhodl, že se to tedy musí natočit tam, kde je Kamila doma. V neděli 19. ledna se tedy všichni sjeli do Rtyně a natáčelo se v lokaci ve Rtyni "Na Skalce" a pak u jezera u zámku Bischofstein.
K náročným podmínkám natáčení Kamila uvedla: "Musím to vše ustát, teď mám hodně vystoupení v muzikálech a na plesech. Po náročných, ale fantastických a inspirujících výběrových kolech pěvecké soutěže Česko zpívá, jejíž jsem patronkou, mě čeká semifinále a finále v Trutnově a chystám se mimo jiné také na natáčení singlu a přípravu narozeninového koncertu. Tak jsem se tímto způsobem otužovala, abych na všechny příjemné úkoly, které mě čekají, byla zdravá a v kondici," smála se Kamila Nývltová.

Foto Oldřich Brát, Vladimír Homola a archiv Kamily Nývltové

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)