Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • VIVIAN natočili klip v Prokopském údolí
banner

VIVIAN natočili klip v Prokopském údolí

Jan Herold

Čtvrtek, 19. ledna 2017

VIVIAN natočili klip v Prokopském údolí

Před dvěma lety zvítězila broumovská rocková skupina VIVIAN ve své kategorii ve vyhledávací soutěži Skutečná liga. Na jaře nahrála ve studiu singl Ztracený lásky, v létě pak k němu pořídila videoklip. Natočila ho v Prokopském údolí v Praze a děj skladby i klipu vypráví o konci jednoho vztahu.

V prosinci vydali VIVIAN své první album. Jmenuje se Exponáty a jsou na něm písničky, které formace napsala v době od roku 2015, odkdy na scéně působí. Producentem alba je Thom, zpěvák a kytarista skupiny IMODIUM.

VIVIAN za sebou mají letní koncerty na táborech, při nichž vyrážejí na tyto akce a hrají jejím účastníkům unplugged. Mají za sebou také několik vystoupení pro školy, na nichž podle vlastních slov získávají vždy nové fanoušky. Loni v létě hráli i na některých větších festivalech, například na Basinfirefestu či Benátské! Absolvovali také řadu klubových koncertů.

Zdroj www.czechblade.cz

Článek k tématu: Broumovská skupina Vivian slaví úspěch!

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)