Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Vladivojna dnes v Edenu vyrazí s Vladivojskem do boje
banner

Vladivojna dnes v Edenu vyrazí s Vladivojskem do boje

René Herzán

Pátek, 3. března 2017

Vladivojna dnes v Edenu vyrazí s Vladivojskem do boje

Crossover metalová kapela Vladivojsko, kterou vede známá česká zpěvačka a skladatelka filmové hudby Vladivojna La Chia, se představují po republice během svého prvního turné. Vladivojsko dnes v undergroundovém klubu Eden v Broumově představí svoji debutovou desku Hořící hlavy. Jako předkapela koncert ve 20 hodin zahájí hronovská skupina Asfalto.

Vladivojsko je během své existence ověnčeno mnoha zajímavými recenzemi...

Bandzone: "Je to expresivní, šílený, plný divnejch věcí a textů, navíc vše na metalovým základu s dvojšlapkou a hutnejma kytarama, co si nezadaj s valivostí Rammstein. Prostě, jestli hledáte něco osobitého, ujetého a máte rádi hutný kytary, měli byste tomuhle dát poslech, budete si labužírovat."

Rock & Pop: "Já tento počin považuju za debut letošního ro(c)ku. Doporučuju všem těm, kteří už mají plné zuby českého metalu, jenž neustále dokola opakuje to, co ostatní hráli již před 30 lety.

Spark: "Na Hořících hlavách není jediné slabé místo. Jestli skupina bude nadále pokračovat ve svém hyperbolizovaném stylu s příchutí absurdity, vyplatí se ji jistě i nadále sledovat."

Musicserver: "Vladivojsko je zatím stále čerstvý a neokoukaný projekt, ve kterém se snoubí charisma a alternativní aura ostravské umělkyně Vladivojny La Chii a mladistvý zápal jejích metalových kolegů. Debut "Hořící hlavy", který z tohoto originálního spojení vzešel, je natolik nevšední a jedinečný, že ho ocení nejen metaloví fanoušci."

Tais Awards: "Jedno z alb roku, ačkoli tento výraz nenávidím. Kalendář je v životě alba omezující. ALBUM "Hořící hlavy" má v sobě spoustu překvapení, napětí, mrazivé riffy, špičkový female frontman zpěv, vkus, dynamiku a vášeň, ano i v textech!!!"

Fobiazine: "VLADIVOJSKO je malou čtyřčlennou armádou, jíž jednoznačně a přesně podle očekávání velí ta, která naštěstí není ani trochu normální. Vladivojnu znovu zdobí zřetelná excentričnost, o níž svědčí už samotné názvy písní, jakož i mnohé texty, četné netradiční momenty a hlavně způsob zpěvu, jenž se v příhodných okamžicích mění v ukrutný řev i různé jiné hlasové polohy. Ona zde všemu vládne, jí je tady všude plno, na jejím projevu je všechno postaveno."

Metal Forever: "Debut "Hořící hlavy" se povedl. Znamená netradiční, dobrodružný, žánrově neuchopitelný a v řadě okamžiků velmi silný zážitek. Je vzácné slyšet hudbu, ze které čiší spontánnost a radost z tvorby, která je, slovy Vladivojny, "nutná k vyrovnávání dobra a zla na zemi." Tato deska má díky umělecké autenticitě potenciál ukotvit posluchače více v přítomném vnímání okamžiku. A to je cenné. O ničem
jiném totiž život není."

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)