Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Vousatý kytarový mág Martin Doležal zahraje na slavnostech piva
banner

Vousatý kytarový mág Martin Doležal zahraje na slavnostech piva

René Herzán

Čtvrtek, 25. února 2016

Vousatý kytarový mág Martin Doležal zahraje na slavnostech piva

V sobotu se v Centru Walzel v Meziměstí koná populární akce Sláva českého piva a polských klobás. Tato akce si získává čím dál větší oblibu, a tak se stává pravidelnou a nedílnou součástí dění v Centru Walzel. Novinkou tentokrát bude vystoupení kytaristy Martina Doležala od 15 hodin.

Jméno Martina Doležala čtenářům Našeho Broumovska není neznámé. Nedávno zde vyšel jeho rozhovor. Vedle hry na kytaru Martin i fotí a od 18. března svoji tvorbu vystavuje v Klubu ROK v Broumově. Při pivních slavnostech bude hrát ve velkém sále od 13 hodin.

Program slavností piva bude tradiční. Čepovat se bude 13 druhů piv z různých pivovarů, vařit, opékat, udit a grilovat se bude 13 druhů polských klobás. Návštěvníci si mohou dát český pivní guláš s pečivem od soukromých pekařů. Připraveny jsou soutěže, hudba a zábava pro děti.

"Tento měsíc představíme, mimo jiné, piva z minipivovaru Matuška a pivovaru Kocour. Kromě toho vás čeká kulturní program i zábavné soutěže o hodnotné ceny. Přijďte si užít sobotu plnou skvělého jídla, skvělého pití a skvělé zábavy. Doporučujeme nechat auto doma, přijet k nám můžete třeba vlakem – staví kousek od nás. Zkrátka ale nepřijdou ani ti, kteří se funkci řidiče nemohou vyhnout, protože pro ně máme na čepu chlazený nealkoholický Birell, mohou ochutnat nealkoholické víno Revine či Švejkovu bezinkovou limonádu a samozřejmě i tradiční nealko sortiment," zve do Walzelovky manažer Tomáš Svoboda.

Další tradiční akce v Centru Walzel navazuje na slavnosti piva. Je to Vinná brána, která začne ve 14 hodin. Ochutnat můžete 53 druhů vín z českých a moravských vinařství.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)