Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Vstupenky na Novoroční koncert Police Symphony Orchestra jsou v předprodeji
banner

Vstupenky na Novoroční koncert Police Symphony Orchestra jsou v předprodeji

René Herzán

Úterý, 1. prosince 2015

Vstupenky na Novoroční koncert Police Symphony Orchestra jsou v předprodeji

Od včerejšího dne jsou v informačním centru Police nad Metují v Pellyho domech v předprodeji vstupenky na Novoroční koncert Police Symphony Orchestra. Ten se bude konat v polickém Kolárově divadle 16. ledna od 16 hodin.

"Od srpna ladíme s našimi dirigenty slavnostní formu, abychom vás nyní mohli všechny pozvat na novoroční koncert. Konat se bude na domácím hřišti v Kolárově divadle města Police nad Metují. Prostory divadla jsou už oblečeny do nového kabátu, a tak i pánové jistě obléknou nová saka a motýlky, dámy vplují do třpytivých šatů, a oslní leskem svých rtěnek! V tento podvečer pokřtíme naše první CD, které si budete moci rovnou i zakoupit! Těšíme se, že se s vámi uvidíme na této hudební oslavě," zve fanoušky orchestru na koncert Petra Šotolová, která hraje na příčnou flétnu a pikolu.

Polický symfonický orchestr (PSO) naposledy na Broumovsku vystoupil v září v klášterní zahradě v Broumově při benefičním koncertě na podporu Nadačního fondu Hospital Broumov nazvaném Z Hvězdy do klášterní zahrady. 17. listopad slavil PSO koncertem v Praze na Národní třídě. I po novém roce se na hudební večery s mladým orchestrem můžete těšit. V únoru vystoupí v sále UFFO Trutnov a v březnu zahrají v Červeném Kostelci.

Články k tématu: Čas strávený s Vámi se na nás podepsal tak, že jsme zkrásněli

Polický symfonický orchestr oslavil pět let trvání Novoročním koncertem

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)