Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Ceschi, Andy The Doorbum, Aran Epochal, Calvera, Molly, Bazdesh, Palma, Horní tok, Yood vystoupí v soubotu v Soulkostele u Vernéřovické studánky
banner

Ceschi, Andy The Doorbum, Aran Epochal, Calvera, Molly, Bazdesh, Palma, Horní tok, Yood vystoupí v soubotu v Soulkostele u Vernéřovické studánky

Petr Osoba

Pátek, 16. června 2017

Ceschi, Andy The Doorbum, Aran Epochal, Calvera, Molly, Bazdesh, Palma, Horní tok, Yood vystoupí v soubotu v Soulkostele u Vernéřovické studánky

Magické místo v Broumovské kotlině, které si lidé uložili do srdcí i do paměti pod jménem Soulkostel, ožije tuto sobotu mini-festivalem "one-man" hudebníků s příznačným názvem Solo Soulkostel. Zkušený místní pořadatelský spolek Šrumec spojil síly se Silver Rocket a výsledkem je pestrý line-up, jemuž vévodí americký rapper a folkař v jedné osobě Ceschi a jeho krajan Andy The Doorbum, jehož koncerty provází udivené pohledy a nadšené ohlasy. Termín je 17. června, hudba začne v 17 hodin.

"Ve Vernéřovicích stojí mezi poli starý kostel. Jeho vnitřek je vyplněný duchy těch, kteří prošli, bizarními sochami a zvuky ztracených a nalezených. Můj koncert minulý rok, uprostřed sněhové bouře, byl nezapomenutelným zážitkem. Přijďte si s námi užít další vzácný večer při Solo Soulkostel festu," zve návštěvníky Ceschi.

Na Solo Soulkostel festivalu si kromě něho odbude premiéru Palma z Leto, pod názvem Horní tok se skrývá kytarista jihočeských Zutro, Aran Epochal dokončil nahrávání svého druhého alba, místní borce zastupuje zvukomalebný Bazdesh z Jetřichova, hrubé elektronické beaty přiveze Molly, basovou bouři zase Calvera a ambientní uklidnění Yood. Prostředí Soulkostela a přilehlých lesů slibuje neuvěřitelný zážitek.

"Soulkostel je jedno z těch magických míst celého světa, kde máte obrovské štěstí, když zde můžete jako interpret vystupovat se svým uměním. Byl bych poctěn, kdybyste se k nám přidali na festival "one-man" hudebníků, který se tam bude konat," dodává Andy The Doorbum. Nenechte si to ujít!

Foto Martin Doležal

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)