Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Vystoupení SUPERGROUP kandiduje na hronovský koncert roku
banner

Vystoupení SUPERGROUP kandiduje na hronovský koncert roku

Honza Bartoň

Úterý, 10. března 2015

Vystoupení SUPERGROUP kandiduje na hronovský koncert roku

V demokracii jsou různé druhy přímých voleb a občas prostě hrozí to, že lid může sahnout "těsně vedle". Jindy se naopak hlasující mohou trefit přesně do černého, a tak se díky anketě v Rádiu BEAT a časopisu ROCK&POP v pátek 6. března 2015 do hronovského Sálu Josefa Čapka dostalo hudební uskupení SUPERGROUP, jehož vystoupení by se dalo zařadit mezi kandidáty na místní koncert roku.

Kapelu tvoří Kamil Střihavka (zpěv), Michal Pavlíček (el. kytara), Vladimír "Guma" Kulhánek (basová kytara), Roman Dragoun (klávesy), Jan Hrubý (housle) a Miloš Meier (bicí). Spolu s těmito špičkami a legendami české hudební scény ukázalo hronovské publikum, že se v rockových proudech vůbec neztrácí, je mu blízké, a že umí vytvořit silně pozitivní a hutnou atmosféru.

Zhruba hodinu a půl sázeli jednu pecku za druhou mistři svých profesí, v čele s vokálně brilantním Kamilem Střihavkou. U téměř desetiminutového sóla Miloše Meiera, které z velké části zaznělo nedávno i v sousední budově Jiráskova divadla, si možná málokdo z přítomných v údivu stačil uvědomit, že za podobným výkonem, který v tu chvíli místní rodák předváděl, se běžně musí cestovat daleko za hranice České republiky.

Potvrzením kvality vystoupení a spokojenosti publika budiž také nakonec druhý přídavek, který SUPERGROUP moc často nepraktikuje, ale nakonec zhruba rok nehranou skladbu zvládli také skvěle. Na závěr snad nezbývá nic jiného, než si přát, aby tato formace mistrů řemesla fungovala pokud možno co nejdéle, a aby se do Hronova tento superRevival SUPERGROUP ještě alespoň jednou vrátil.

Foto Honza Bartoň - Hronovský Ateliér

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)