Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Výtěžek koncertu podpoří broumovský dětský domov a Martina Rozuma
banner

Výtěžek koncertu podpoří broumovský dětský domov a Martina Rozuma

RENÉ HERZÁN

Středa, 4. prosince 2013

Výtěžek koncertu podpoří broumovský dětský domov a Martina Rozuma

Výtěžek ze vstupného úterního koncertu Kamily Nývltové a Mariana Vojtka v klášterním kostele sv. Vojtěcha v Broumově podpoří Dětský domov v Broumově a nemocného Martina Rozuma z Hejtmánkovic. Sérii charitativních koncertů pořádá na Broumovsku a Náchodsku David Novotný.

Koncert populárních zpěváků se setkal s obrovským zájmem diváků. Všechna místa k sezení byla obsazena, včetně desítek přinesených židlí. Další diváci stáli po celém obvodu kostelního ochozu.

Kamila Nývltová, sólistka Hudebního divadla Karlín, divadla Broadway a divadla Hybernia v Praze, vystoupila s Michaelou Noskovou už v pondělí na charitativním koncertu v Hronově, v úterý následoval s Marianem Vojtkem zmíněný koncert v Broumově a ve středu v Červeném Kostelci. Marian Vojtko je slovenský tenorový operní a muzikálový zpěvák, který dlouhodobě působí v České republice a je v angažmá stejných pražských divadel.

Série Adventních charitativních koncertů Davida Novotného pokračuje koncertem Jitky Zelenkové 6. prosince 2013 v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Polici nad Metují od 19 hodin, kde vystoupí spolu s Pavlem Větrovcem.

Foto Jan Záliš

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)