Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Wajnot? On The Road
banner

Wajnot? On The Road

Eva Kroupová

Pátek, 5. května 2017

Wajnot? On The Road

Gymnaziální kapela Wajnot? se vydala na studentský festival spřátelené střední školy v Břeclavi a pojala to opravdu stylově. Podle jedné z vlastních písní s názvem On The Road nasedla do legendárního minibusíku T2 a vypravila se "na cestu".

Samotní protagonisté začali rozbrnkávat nástroje již během jízdy autem a při putování napříč republikou stačili odehrát i několik koncertů na benzinových pumpách. Některé z nich proběhly takzvaně v plné rockové sestavě, jiné v unpluggových verzích. Jedno však měly společné = volnost, svobodu, úsměv a energii mládí. Jack Kerouac by se určitě sám rád přidal do party a do svého díla Na cestě přidal pár nových zkušeností.

Návštěvníci čerpacích stanic i náhodní diváci byli konfrontováni s nečekanými hudebními kousky na nečekaných místech. Podařilo-li se jim zlepšit náladu hudbou či přáním zpěvačky k příjemnému tankování, zavládla v kapele všeobecná spokojenost.

Zpět do Broumova se skupina vrátila s novými fanynkami nejen z břeclavského gymnázia, ale i s dostatkem materiálu pro následující videoklip...

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)