Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Zaplněný statek na festivalu Bigboš Křinice opět ovládla dobrá nálada
banner

Zaplněný statek na festivalu Bigboš Křinice opět ovládla dobrá nálada

Markéta Hanušová

Pátek, 2. srpna 2019

Zaplněný statek na festivalu Bigboš Křinice opět ovládla dobrá nálada

V sobotu 27. července se na statku v Křinicích konal již 14. ročník multižánrového hudebního festivalu Bigboš Křinice 2019. Návštěvníci všech věkových kategorií zaplnili postupně celý statek a festival ovládla skvělá zábava a dobrá nálada. Jubilejní 15. ročník se uskuteční 25. 7. 2020.

Hudební program odstartovali pražští Cigarette Syndrome, kteří rozproudili publikum a přivítali účastníky dnes již tradičního "Pochodu se Švejkem". Následovala tvrdší muzika Brando's Eyes, jejímž novým bubeníkem je domácí Vojta Stolín. Na zimním Bigboši v roce 2017 sklidila kapela Audio Attaché velký úspěch a stejně tak tomu bylo i nyní.

Před hvězdou letošního festivalu Vladivojnou La Chiou vystoupili mělničtí The OXX a poté zazářila na pódiu Vladivojna La Chia se svým doprovodem. Publikum bylo nadšené a vyžádalo si přídavek. Pokračování hudebního zážitku pod taktovkou pořadatelů – kapely Kluci a oblíbeného hudebníka Ventolina se neslo ve znamení tance. Celý festival zakončila polská kapela Božkow.

Festival provázelo příjemné počasí a my si oddychli, že se místu v Křinicích vyhnulo krupobití a bouřky. Poděkovaní patří všem partnerům, díky kterým se může festival uskutečnit. Děkujeme všem, kteří festival podpořili, dorazili v hojném počtu a těšíme se v sobotu 25. 7. 2020 v Křinicích opět na viděnou.

Generální partneři festivalu: Královéhradecký kraj, Město Broumov, Z-Trade, Hobra-Školník. Hlavní partneři festivalu: Centrum Walzel, Globallux. Partneři: BSB, Dřevoterm, Nutricius, Hašpl, Komap Dědov, Lutoma, BSS, obec Křinice, Urbanichouse.

Foto Tomáš Šrejber

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)