Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Zažijte Večer plný nejen swingu!
banner

Zažijte Večer plný nejen swingu!

Hana Stoklasová Dis., šéfredaktorka NS

Pátek, 11. prosince 2015

Zažijte Večer plný nejen swingu!

Na svatou Lucii a zároveň na třetí adventní neděli se bude konat už třetí produkce projektu Večer plný nejen swingu! Tentokrát organizátoři zvou do Broumova. Večerem, který začíná v 18 hodin v Konferenčním sále infocentra, vás provedou Zuzana Rainová a Ondřej Rozum. Vstupné je dobrovolné.

"Z Broumovska totiž vzešlo dost kapel, bandů a hráčů, kteří se tomuto houpavému žánru věnovali a konkurovali i profesionálním tělesům. Večer je koncipován jako velký dík všem muzikantům, kteří se od meziválečných dob o swing za každých podmínek v našem kraji starali," říká hlavní organizátor a ředitel broumovské Základní umělecké školy Štěpán Přibyl.

Během programu se vám představí hned tři hudební tělesa. Prvním z nich bude pro místní nadšence už známá kapela právě pod vedením trumpetisty Štěpána Přibyla Jazz Generation. Ta zaručuje pestrobarevný program v různých tempech a stylech, odrážejících všemožné formy jazzu. Dalším uskupením, které ten večer uslyšíte, bude legendární Swing Sextet Náchod, kapela, která nese nejen v regionu swingovou tradici už téměř celé čtvrtstoletí. Poslední na programu pak bude Big Band session, skutečný swingový big band, sestavený ze členů výše uvedených těles s přizváním dalších výborných hostů.

Zdroj www.nachodskyswing.cz

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)