Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Zimní Bigboš opět oživí vánoční čas
banner

Zimní Bigboš opět oživí vánoční čas

Jakub Šleis

Středa, 18. prosince 2019

Zimní Bigboš opět oživí vánoční čas

Již počtvrté nabídne spolek Bigboš alternativu k vánočnímu cukroví a pohádkám. Pro všechny, které už nebaví sedět mezi svátky doma je tu 27. prosince od 18:30 hodin Zimní Bigboš.

Kromě domácí pořádající kapely Kluci je pro vás připraven zástup kvalitních kapel. Šanci ukázat, co umí, dostane mladá partička White fruit honey, kteří mají sice anglický název, ale zpívají česky. Broumovským hudebním fajnšmekrům se poprvé představí M’Alone, alternative-rock z Hradce Králové a hlavní hvězdou programu bude Volant, punk rockové uskupení, které je na české scéně již přes 20 let. Závěr večera pak bude patřit DJ setu Kuby a Vojty z kapely Kluci, kteří sklidili velký úspěch na letošním Rock for People.

Doprovodný program nebude chybět ani v letošním roce. Tradičně s tanečním uměním a novými choreografiemi se představí Kóči ze Sudet, které doplní světelnými obručemi v cirkusovo-tanečním pojetí Aneta Jokešová. Bohaté občerstvení a příjemná atmosféra jsou již samozřejmou součástí večera.

Vstupenky je možné pořídit v předprodeji na www.smsticket.cz za 120 korun, na místě budou za 160 korun. Podrobné informace na stránkách www.bigbos.cz a jeho facebookových stránkách. Tak nezapomeňte dorazit 27. prosince od 18:30 hodin na Střelák do Broumova.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)