Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Zimní Bigboš se vrací
banner

Zimní Bigboš se vrací

Karel Franze, foto archiv

Úterý, 27. prosince 2022

Zimní Bigboš se vrací

Po dvouleté pauze se vrací na scénu zimní verze festivalu Bigboš Křinice. Tentokrát ji organizátoři z kapely KLUCI naplánovali na pátek 30. 12. a celý ročník se uskuteční nově v konferenčním sálu Informačního centra Broumovska.

Hned na úvod, jako doprovodný program, proběhne od 17:00 turnaj v počítačové hře Bulánci a turnaj ve hře FIFA 2022, který proběhne na herní konzoli. Vstup na tento turnaj bude s platnou vstupenkou na festival, která se dá ale koupit i na místě. Registrace na oba turnaje je možná na emailu: bigbosturnajmail.cz. Bude se hrát o čest a drobné ceny. Jedná se o amatérský turnaj.

Poté od 19:00 proběhne ta hlavní, hudební část, kterou otevřou domácí VIVIAN, kteří za dobu svého působení značně vyrostli, jak koncertně, tak i svou tvorbou. Jako host přijede šumperská kapela BYT ČÍSLO 4, která je letošním svěžím objevem na hudební scéně, a jež se momentálně vrátila ze společného turné s kapelou UDG.

Jako hlavní host vystoupí JUSTIN LAVASH, který původně pochází z Londýna a kterého jste mohli slyšet již v roce 2016, kdy vystupoval v rámci koncertního cyklu Art Café. Jeho tvorba se ubírá napříč styly mezi blues, folkem a jazzem a určitě se bude jednat o skvělý hudební zážitek.

Závěr programu bude patřit již tradičně pořadatelské skupině KLUCI, která letos vydala nový singl a natočila videoklip, jenž zatím sklízí samé úspěchy. Jako after party vystoupí původem místní DJ RYEGRASS se svým mixem funky/house/disco.

Vstupenky seženete za zvýhodněnou cenu (190 Kč) v předprodeji online na smsticket.cz. Na místě budou poté vstupenky za 250 Kč.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)