Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Živelnost a hlasové kouzlení: Vladivojna La Chia vystoupila v broumovském klášteře
banner

Živelnost a hlasové kouzlení: Vladivojna La Chia vystoupila v broumovském klášteře

Kateřina Ostradecká

Čtvrtek, 28. ledna 2016

Živelnost a hlasové kouzlení: Vladivojna La Chia vystoupila v broumovském klášteře

První hudební ArtCafé letošního roku přivítalo v broumovském klášteře ve středu 27. ledna zpěvačku Vladivojnu La Chia. Koncert výrazné české hudebnice, skladatelky a textařky zaplnil klášterní Kreslírnu a nabídl nevšední hudební zážitek.

Hodinu a půl dlouhé akustické vystoupení, plné nečekaných živelných kliček, vtipných hříček a hlasového kouzlení, doprovázel na kytaru Aleš Bajger, kytarista kapely Progres 2.

"Do Broumova jsme jeli z Ostravy, přes Jeseníky a přes Polsko, cesta byla hodně dobrodružná, ale nádherná, užila jsem si ji. A večer pokračujeme hned dál na Prahu. Na Broumovsku, myslím, hrajeme poprvé, je tu moc hezky. Velmi inspirativní místo – přemýšlím, že bych si tu na dva týdny pronajala nějakou chalupu, kde bych mohla pracovat na nové desce," sdělila po koncertě Vladivojna La Chia, která již vydala čtyři alba a mimo jiné složila také hudbu k filmu Jana Hřebejka Nevinnost nebo k úspěšnému seriálu HBO Až po uši. Vedle sólových koncertů nyní vystupuje také se svou metalovou kapelou Vladivojsko.

ArtCafé pokračuje ve středu 24. února od 19 hodin vystoupením jazzového kvintetu mladých hudebníků Inner Spaces, kteří nadchli návštěvníky ArtCafé svým koncertem již před třemi lety a nyní se vracejí s novým hudebním materiálem.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)