Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Zpěvačka Nelly Řehořová vydává videoklip k písni Nevěřím
banner

Zpěvačka Nelly Řehořová vydává videoklip k písni Nevěřím

René Herzán

Sobota, 2. prosince 2017

Zpěvačka Nelly Řehořová vydává videoklip k písni Nevěřím

Jedna z nejmladších českých zpěvaček, talentovaná Nelly Řehořová z Police nad Metují, představuje nový videoklip ke své skladbě Nevěřím. Netypicky v něm vzhledem k vlastní veselé povaze vystupuje posmutněle a melancholicky.

Atmosféru klipu k písni o rozchodu mladého páru podtrhuje podzimní příroda v pražském parku Stromovka, kde video vzniklo. Vedle něj se točilo také v divadelním prostředí. Videoklip režíroval Jakub Mahdies, který stojí mimo jiné také za klipy Sebastiana či Pavla Calty.

"Od prvního poslechu mě písnička Nevěřím naprosto dostala. Věděla jsem, že k ní chci vydat i videoklip, ačkoliv jsem původně měla v plánu natočit klip k jiné skladbě, rychlé a pozitivní. Také vzhledem k aktuálnímu podzimnímu období jsem se ale rozhodla pro pomalý a smutný song," říká Nelly, která se sama podílela na scénáři k videoklipu. "Když zavřu oči a poslouchám Nevěřím, vybaví se mi můj oblíbený muzikálový film La La Land. Uvidíme, jestli na tom budou moji fanoušci podobně," říká mladá zpěvačka, která také v současné době účinkuje ve svém prvním muzikále. V Divadle Broadway hraje v představení Muž se železnou maskou.

V současné době Nelly nezahálí a pracuje na zbrusu nových písničkách, které plánuje v rámci svého debutového EP vydat příští rok. "Mám velkou radost, že do spolupráce se mnou kluci šli. Máme rozpracovaných několik písniček, výborně si rozumíme, mám z toho zatím moc dobrý pocit," říká Nelly. Videoklip k písničce Nevěřím je druhý videoklip, který letos vydala. Šestnáctiletá zpěvačka a herečka je veřejnosti známá vedle své pěvecké dráhy také z rolí ve filmech Špunti na vodě, Strašidla či Pohádky pro Emu.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)