Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • ZUŠ Broumov zve na Podzimní žákovský koncert
banner

ZUŠ Broumov zve na Podzimní žákovský koncert

René Herzán

Sobota, 6. listopadu 2010

ZUŠ Broumov zve na Podzimní žákovský koncert

PODZIMNÍ ŽÁKOVSKÝ KONCERT pro širokou veřejnost připravila na středu 10. listopadu 2010 od 17:00 Základní umělecká škola v Broumově. Místem konání je výstavní síň Staré radnice na Mírovém náměstí v Broumově.

Na koncertu vystoupí mladší a starší - tedy pokročilejší žáci jednak sólově, ale i se soubory a těž se svými učiteli. Koncert představuje zhruba  hodinu poslechu jak pro samotné děti a jejich rodiče, tak i pro hosty a posluchače. Žáci se předvedou hrou na klavír, nebude chybět ani výkon velmi pokročilého studenta, připravujícího se na krajské a celostátní kolo soutěže v sólové hře na klavír. Poutavým výkonem bude jistě i výkon žesťového kvintetu učitele Přibyla s novými zejména jazzovými skladbami, dále společné vystoupení pěveckého sboru  ZUŠ a Gymnázia Drogoslaw Nowa Ruda, vystoupení smyčců, kytarového oddělení, klarinetů a dalších.

 

Jménem ZUŠ Broumov srdečně zve Rudolf Vogel, ředitel

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)