Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Baletka Daniela Valešová zabodovala na celosvětovém finále!

Baletka Daniela Valešová zabodovala na celosvětovém finále!

René Herzán

Středa, 6. ledna 2021

Baletka Daniela Valešová zabodovala na celosvětovém finále!

Žákyně Balletu Petit, pod vedením trenérek Elišky Uhlířové a Kateřiny Drašnarové, se v prosinci zúčastnily finále celosvětové soutěže Dance Star, kde získaly několik cenných medailí! Českou republiku zde reprezentovaly Daniela Valešová a Andrea Šrámková. Daniela Valešová pravidelně dojíždí z Broumova do Hradce Králové a poctivě se účastní všech baletních tréninků.

Daniela si zde vybojovala 1 zlatou medaili, 2 stříbrné a čtvrté místo. Andrea si též vytancovala několik cenných medailí. Obě děvčata byla zařazena do prestižní A league a postup do finále si musely vybojovat v kvalifikačním kole.

"Soutěž musela kvůli aktuální situaci proběhnout online a probíhala tím způsobem, že bylo nutné zaslat videa všech přihlášených choreografií. Následně organizátoři vyhlásili oficiální termín online soutěže, přičemž videa všech soutěžících byla v daný termín promítána online. Po celý čas vysílání to sledovala porota, která hodnotila dané choreografie a hned po konci soutěže zveřejnila výsledky. Gratulujeme ke krásným úspěchům," komentovala fantastický úspěch studentky broumovského gymnázia jedna z trenérek Kateřina Drašnarová.

Daniela Valešová je také držitelkou ceny Zlatý oříšek pro rok 2019.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)