Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Broumovské techtle mechtle. Travesti show nenechala chladnou žádnou fanynku
banner

Broumovské techtle mechtle. Travesti show nenechala chladnou žádnou fanynku

Lucie Lesáková

Neděle, 16. února 2014

Broumovské techtle mechtle. Travesti show nenechala chladnou žádnou fanynku

Ve středu 12. února zavítal do broumovského divadla nový pořad Travesti Revue. O tom, že je tento druh zábavy oblíbený, není pochyb. Broumovští znovu vyprodali divadlo do posledního místa.

Večerem provázeli známí umělci Dolores a Alex, kteří uvedli novu posilu týmu slečnu Stacey. Celovečerní program s názvem Techtle mechtle vyplňovaly vtipné scénky, hudební hity nebo různé parodie. Během vystoupení se střídaly divadelní scény a umělci se předvedváděli v originálních kopiích kostýmů skutečných zpěvaček. Místní fanynky během jednoho večera a na jediném pódiu viděly a slyšely hvězdy české i zahraniční hudební scény: Hanu Zagorovou, Helenu Vondráčkovou, Ilonu Csákovou, Cher, Petra Kotvalda, Standu Hložka nebo Céline Dion. Nechyběla ani spartakiáda.

"Při našich vystoupeních je hlavním cílem odreagování diváků. Chceme, aby všichni alespoň na moment zapomněli na starosti všedních dní. Navíc je to pro nás neskutečná zábava," podělila se o své zážitky ze své práce slečna Dolores.

V Broumově jsme zažili opravdové techtle mechtle. Přítomným se během večera řádně rozproudila krev v žilách. Velké pozdvižení vyvolalo i pozvání vybraných divaček na pódium a začlenění do programu. Důkazem byly i četné ovace a závěrečné děkovačky.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)