Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
banner

Čarodějnický rej v Broumově

Jitka Exnerová

Pátek, 3. května 2019

Čarodějnický rej v Broumově

Čarodějnický rej v Broumově pořádá každoročně Město Broumov ve spolupráci s DDM Ulita. Ani letos nechyběly odpolední soutěže na zahradě Ulity. Se soumrakem se přesunuly malé i velké čarodějnice společně s koňským povozem na Dětské hřiště, kde po zapálení ohně pokračoval pestrý program. Celým večerem provázela broumovská hudební skupina Mamut, která pozvání na tuto akci neodmítne za žádného počasí a táhne to s námi, dokud jim zmrzlé nástroje hrají.

Svůj taneční um předvedly děti z DDM Ulita, konkrétně taneční kroužek hip hopu pod vedením Veroniky Kašparovské a Moniky Cejnarové. Skupina si zvolila název pro svoji choreografii New Wave, což v překladu znamená nová vlna, která jim přinesla do života něco nového. Skupina má před sebou ještě řadu soutěží a vystupování na společenských akcích. Držíme palce!

Diváci se stali součástí parkurové exhibice, o kterou se postarala akrobatická skupina Flow Vision. Skupinu, která patří do české elity v tomto umění, tvoří pět členů s dlouholetými zkušenostmi v parkouru a freerunningu. Můžete je vidět na různých společenských akcích nebo navštívit jejich workshopy.

Doufejme, že jste si magický večer s námi užili, hasičskému záchrannému sboru děkujeme za pomoc při dodržování bezpečnosti kolem ohniště a za rok se na vás zase těšíme!

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)