Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Dagi Dušánková v pátek zahájí výstavu svých fotografií z cesty do Indie
banner

Dagi Dušánková v pátek zahájí výstavu svých fotografií z cesty do Indie

René Herzán

Neděle, 21. dubna 2013

Dagi Dušánková v pátek zahájí výstavu svých fotografií z cesty do Indie

Dagi Dušánková v pátek v broumovském Klubu ROK zahájí výstavu svých fotografií nazvanou Indie na ulici. Vernisáž začíná v 19 hodin a všichni mají možnost prohlédnout si mimořádně emotivní fotografie až do 18. května.

"Navštívila jsem Indii, zemi několika tváří a podob. Mým cílem bylo vyfotit sociálně slabší komunity. Dostala jsem se do rodin, kde střechu nahrazuje jen plachta, děti chodí nahatý, špinavý s nudlí u nosu, ale nikdy ne hladový nebo dokonce podvyživený. Myslím, že jejich rodiny jsou šťastné. Jsou to velmi přátelští lidé s otevřeným srdcem. Dáte jim boty, ale dítě bude druhý den opět bosé. Dáte jim peníze, koupí si jídlo a ani bonbóny či plyšáky nepohrdnou. Oni sami vás pohostí a pozvou do svých skromných "domů"  postavených z tyčí a plachet. To je opravdové kouzlo Indie, kam se chystám i příští rok," vypráví o své cestě Dagi Dušánková a dodává: "Za tři týdny jsem projela z Delhi do několika měst Rajasthanu, Fatehpur Sikri a přes Agru zpět do Delhi. Velkou oporou mi byla 17etá dcera Kateřina, pro kterou to myslím, byla velká zkušenost."

Výstava je přístupná každý čtvrtek, pátek a sobotu od 16 do 20 hodin.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)