Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Dnes se otvírá Pellyho Terasa v Polici nad Metují. Program zahájí vernisáž výstavy
banner

Dnes se otvírá Pellyho Terasa v Polici nad Metují. Program zahájí vernisáž výstavy

René Herzán

Středa, 1. července 2015

Dnes se otvírá Pellyho Terasa v Polici nad Metují. Program zahájí vernisáž výstavy

Od dnešního dne se pro veřejnost opět otevře Pellyho Terasa v Polici nad Metují - neopakovatelné místo s netradičním výhledem na město. Prázdninový program zahájí dnešní vernisáž výstavy grafičky Aleny Laufrové s názvem Paměť krajiny.

"Spolek Apeiron za podpory Města Police nad Metují zve všechny kulturymilovné lidi na vernisáž výstavy grafičky Aleny Laufrové s názvem Paměť krajiny, která se uskuteční ve středu 1. července od 18 hodin na Pellyho Terase. Alena Laufrová je členkou pražského sdružení grafiků Hollar, její tvorba byla oceněna několika cenami za komorní grafiku a s úspěchem vytavuje nejen v České republice, ale i v Egyptě, Španělsku, Velké Británii, Litvě nebo USA," pozval veřejnost na vernisáž Pavel Frydrych z pořádajícího spolku Apeiron.

V rámci Terasy bude v letošním roce otevřeno unikátní Caffé Terasa, které nabízí kávu, latté, kapučíno, toasty, víno, medovinu a mnoho dalších pochutin. Otevřeno bude denně od 13:30 do 21 hodin, při nepříznivém počasí je připraveno posezení uvnitř.

"Pellyho Terasa pro letošní rok představuje vyvážený a pestrý kulturní program. Apeiron ve spolupráci s Městem připravil několik výtvarných výstav, koncert nebo třeba talk show či promítání kina na Terase," uvedl Pavel Frydrych.

Patronem Pellyho Terasy je starostka Police nad Metují Mgr. Ida Jenková, partnery jsou Město Police nad Metují, Martin Cibulka - Kapitol a. s., Květiny U Petry, Planeta ryb a Sbor dobrovolných hasičů Velká Ledhuj. Mediálním partnerem je Naše Broumovsko. Na všechny akce je dobrovolné vstupné. Kino a agility se za nepříznivého počasí nekonají.

Aktuální informace najdete na www.facebook.com/PellyhoTerasa

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)