Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Dvě soutěže, dvě první místa pro Taneční klub Broumov
banner

Dvě soutěže, dvě první místa pro Taneční klub Broumov

René Herzán

Pátek, 2. května 2014

Dvě soutěže, dvě první místa pro Taneční klub Broumov

V dubnu se děti z Tanečního klubu Broumov účastnily dvou tanečních soutěží. V neděli 13. dubna v Rychnově nad Kněžnou soutěžily O rychnovský pohárek a o třináct dní později v Novém Městě nad Metují bojovaly na soutěži s názvem Rad, dva, tři. V kategorii taneční formace broumovské děti vytančily na obou soutěžích 1. místa.

"Vzhledem ke svému povolání není možné být s dětmi na každé taneční soutěži. Proto poděkování patří všem zúčastněným dětem za jejich výkony, ale také rodičům, které si mezi sebou vytvořili jakýsi realizační tým od dopravy, česání tanečníků, přes make up a konečnou pohodu v našem Tanečním klubu Broumov. Poděkování patří též sponzorům LUTOMA s.r.o. Broumov, VEBA a.s. Broumov, PEJSKAR a spol. s.r.o. Police nad Metují. A v neposlední řadě děkuji panu řediteli Frömmelovi za mateřskému prostředí, kterým je Dům dětí a mládeže Ulita Broumov," ocenil role dětí, rodičů, sponzorů a Ulity vedoucí klubu Michal Ticháček.

Video Tomáš Valášek SevFilm

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)